אופן ההכנה :

להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.

להקציף חלמונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה ..

להוסיף שמן בזרזוף.

להוסיף את יתר המרכיבים.

לערבל לתערובת חלקה.

לקפל את החלבונים לחלמונים בתנועת עטיפה…

לחלק ל 2 קערות

בקערה אחת להוסיף קקאו ולערבב בתנועת עטיפה..

לרפד תבנית עם ניר אפיה.

לצקת בעזרת מצקת שלמרק, עיסת הוניל במרכז העוגה ומעליה לשים מצקת עיסת קקאו להמשיך כך עד שתיגמר העיסה..

לאפות ב 180 תנור שחומם מראש עד ששיפוד יוצא יבש בערך 45 דקות

עמודים: 1 2 3 4

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *